Bruk forbrukslån på verdiøkning

Det som er viktig med forbrukslån er å bruke lånet på noe som stiger i verdi. Når du ønsker å ta opp forbrukslån tenkt verdiøkning. Hva hjelper deg med å beholde verdien av pengene du bruker? Det typiske er å kjøpe hus, altså bruke forbrukslånet på egenkapital for huskjøpet. På denne måten har du pengene i huset og hus synker sjeldent i verdi. Det samme gjelder for oppussing i huset ditt. På denne måten tar du fortsatt vare på verdien slik at du ikke går glipp av pengene. Det koster å ta opp billig forbrukslån så det er viktig å tenke på at det du bruker pengene på har en merkostnad på rundt 10% per år.

Bruker du pengene på innkjøp av møbler eller andre type varer som faller raskt i verdi blir pengene brukt på en mindre smart måte. Vær derfor forsiktig med lån til fremtidig forbruk. Alle penger må betales tilbake, så har du mye i gjeld er det også viktig at du betaler mye tilbake. Alt betales tilbake på et tidspunkt. Du må være var på dette.

Tenk budsjett og tenk smart. Gå innom flere banker for å få det laveste tilbudet. Det er ikke vist å bruke mer penger på dette enn du allerede har brukt. Sjekk lånesider hvor du kan få flere tilbud på en gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *